• slider-img

    Gocart en fietsverhuur Nico Fun On Wheels

    Fietsen en gocarts

    Elektrische fietsen - Teambuildings - Activiteiten - Fietstochten

Fotozoektocht - Stadsspel - CityGame

Fotozoektocht Oostende Teambuilding Acitiviteit Nico Fun On Wheels
Fotozoektocht Oostende Teambuilding Acitiviteit Nico Fun On Wheels
Teambuilding oostende stadsspel
Uitleg:
Er zijn 10 locaties die moeten gezocht worden. Deze zijn terug te vinden via een afbeelding en een plan van Oostende. Ieder team bepaalt zelf de volgorde en de route die gevolgd wordt, alsook de manier van oplossen. Het doel van dit spel is dat elk team alle plaatsen bezoekt en zo kan antwoorden op de gestelde vragen.

De groep wordt onderverdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een mapje en een blanco antwoordblad met balpen, hierop staan er verschillende plaatsen aangeduid doorheen centrum Oostende, gecombineerd met verschillende soorten vragen en foto’s als herkenningspunt.

Afhankelijk van hoe lang de zoektocht mag duren, kunnen 1 of meerdere vragen en/of fotovraag opgelost worden. Er zijn meerkeuzevragen, weetvragen (iets moeilijker en tijdrovender), getalvragen en detailfoto's. 

Teambuilding:
Deze fotozoektocht - stadsspel leidt je doorheen centrum Oostende op een manier die je normaal niet zou doen.
Verschillende teams strijden tegen elkaar. Om de onderlinge competitiviteit hoog te houden, wordt het winnende team beloond met iets lekkers.
De zoektocht begint en eindigt bij ons ter plaatse op de Albert 1 Promenade 44, 8400 Oostende.

Aantallen vormen geen probleem: van familiebijeenkomsten tot grote groepen van 100+ personen, zo goed als alles is mogelijk!
Deze zoektocht verzekert plezier, heeft door de jaren heen al gigantisch veel positieve reacties gekregen en mooie herinneringen gevormd.
Dit wordt als heel positief ervaren voor scholen, bedrijfsuitstappen, teambuildingsactiviteiten, kennismakingsgesprekken, sportdagen …

Praktisch:
Doorgaans duurt deze activiteit anderhalf tot twee uur lang.
De prijs voor deze fotozoektocht is €10 per persoon excl. BTW. Dit kan zowel met de kaart, cash of per factuur betaald worden.

Mocht een reservatie niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden (het weer of andere redenen), kan een reservatie natuurlijk geannuleerd worden. Gelieve ons hiervoor tijdig te contacteren.

Wenst u graag deze reservatie vast te leggen, dan vragen we graag een mailtje met alle gegevens (dag en tijdstip, aantal personen, eventuele facturatiegegevens). We nemen daarna contact op om de reservatie te bevestigen. 
Grote groepen: 100+ personen mogelijk!
Op reservatie is onze zoektocht voor de heel grote groepen natuurlijk ook mogelijk. 
Zie volgende foto's voor groepen uit het verleden van 100+ personen zoektochten.
Foto zoektocht activiteit Oostende
Activiteit groepen Kust
Groepen activiteiten
Groepsactiviteiten buiten

Fietstochten (met gids):

Welkom bij Nico Fun On Wheels, waar elke pedaalslag een avontuur is en elke bocht een verhaal vertelt. Duik met ons in de betoverende wereld van verkennen op twee wielen terwijl we je meenemen op een reis door verborgen juweeltjes, lokale schatten en adembenemende landschappen.

Onze begeleide fietstochten beloven niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een diepgaande connectie met de bestemming. Laat onze ervaren gidsen je leiden door kronkelende paden en schilderachtige routes, terwijl ze de geschiedenis, cultuur en geheimen van elke plek onthullen.

Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om een nieuwe bestemming te verkennen, onze tours bieden voor elk wat wils. Geniet van de vrijheid van het fietsen terwijl je tegelijkertijd geniet van het gezelschap van gelijkgestemde reizigers en de expertise van onze lokale gidsen.

Dus waar wacht je nog op? Stap op je zadel, voel de wind door je haren en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis vol ontdekkingen. Klaar om de wereld op twee wielen te verkennen? Boek nu je avontuur bij Nico Fun On Wheels en maak je klaar om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Oostende toerisme Nico Fun On Wheels
Toergidsen Oostende Elektrische fietsen
Gids door Oostende fiets

Nico Fun On Wheels