• slider-img


Fietsverhuur Oostende - Location de vélos Ostende - Fahrradverleih Oostende - Bicycle rental Oostende
Fietsverhuur Oostende

Kwalitatieve fietsen
Bij ons bent u op juiste adres om prima kwaliteitsfietsen te huren in Oostende, want elk jaar worden onze verhuurfietsen vervangen.
Zo bieden wij onze klanten materiaal die perfect in orde is.

De laatste paar seizoenen beschikken wij over de city-all round fietsen van het Belgisch merk Oxford. Deze zijn uitgerust met een gel zadel, defender-ringslot en 9 versnellingen.
De fietsen zijn beschikbaar in 3 maten met telkens een verstelbare hoogte van de zadels, zo kunnen deze gebruikt worden voor de kleinere alsook de grotere personen.
Voor de jeugd bieden wij een uitgebreid gamma hippe kinderfietsen. Ook hier beschikken wij over verschillende maten en kleuren om de juiste fiets te voorzien voor de kinderen.
Hiernaast hebben wij ook een aantal tandems, bakfietsen en kindertandems ter beschikking.

Iedere fiets kan gratis uitgerust worden met een mandje, een fietstas, kaartlezers en een extra slot. Om zo optimaal te kunnen genieten van uw fietsrit in en rond Oostende/ de kust.


Alle extra accessoires zoals kinderzitjes,  hondenmanden, helmen e.a. zijn aan een forfait beschikbaar bij het huren van een fiets.

Wij kunnen ook zonder probleem grote groepen aan! Fietsen kunnen ook, mits vergoeding, op verplaatsing gebracht worden. 

2e hands fietsen

Omdat wij elk jaar investeren in nieuwe fietsen, hebben wij het hele jaar door verschillende 2e hands fietsen te koop, ter beschikking aan occasie prijzen. Deze worden telkens technisch helemaal nagezien, opgekuist en op punt gebracht.

Ook hier bieden wij kinderfietsen, stadsfietsen (zowel dames als herenfietsen) en elektrische fietsen 2e hands aan.
Dit kan gebruikt worden als uw persoonlijke fiets, als een cadeau (verjaardag, communie, kerst, ...), voor een student die op kot zit of om te gebruiken om aan het station te zetten.

 

 

 

Elektrische fiets te huur Oostende

Elektrische fietsen
Net als bij de stadsfietsen hebben wij ook een uitgebreid gamma elektrische fietsen te huur in Oostende.
Wij beschikken over de Oxford Brighton elektrische fietsen, Shimano ondersteuning met 504Wh batterijen (reikwijdte 140km in low ondersteuning).

Deze fietsen zijn ook uitgerust met een gel zadel, verende voorvork, defender-ringslot en 7 versnellingen. 
Onze elektrische fietsen worden aangeboden in 3 verschillende maten met een verstelbare hoogte van de zadels, zo kunnen deze gebruikt worden voor de kleinere alsook de grotere personen.
Zoals al onze fietsen, kunnen deze gratis uitgerust worden met een fietstas en een extra slot. Zo kan u zonder problemen genieten van uw fietstocht aan de kust.

Gratis fietsroutes te verkrijgen!
Verschillende afstanden en richtingen.