• slider-img

Fotozoektocht Oostende Teambuilding Acitiviteit Nico Fun On Wheels
Fotozoektocht Oostende Teambuilding Acitiviteit Nico Fun On Wheels
Uitleg:
Er zijn 10 locaties die moeten gezocht worden. Deze zijn terug te vinden via een afbeelding en een plan van Oostende. Ieder team bepaalt zelf de volgorde en de route die gevolgd wordt, alsook de manier van oplossen. Het doel van dit spel is dat elk team alle plaatsen bezoekt en zo kan antwoorden op de gestelde vragen.

De groep wordt onderverdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een mapje en een blanco antwoordblad met balpen, hierop staan er verschillende plaatsen aangeduid doorheen centrum Oostende, gecombineerd met verschillende soorten vragen en foto’s als herkenningspunt.

Afhankelijk van hoe lang de zoektocht mag duren, kunnen 1 of meerdere vragen en/of fotovraag opgelost worden. Er zijn meerkeuzevragen, weetvragen (iets moeilijker en tijdrovender), getalvragen en detailfoto's. 

Teambuilding:
Deze fotozoektocht leidt je doorheen centrum Oostende op een manier die je normaal niet zou doen.
Verschillende teams strijden tegen elkaar. Om de onderlinge competitiviteit hoog te houden, wordt het winnende team beloond met iets lekkers.
De zoektocht begint en eindigt bij ons ter plaatse op de Albert 1 Promenade 44, 8400 Oostende.

Aantallen vormen geen probleem: van familiebijeenkomsten tot grote groepen van meerdere tientallen personen, zo goed als alles is mogelijk!
Deze zoektocht verzekert plezier, heeft door de jaren heen al gigantisch veel positieve reacties gekregen en mooie herinneringen gevormd.
Dit wordt als heel positief ervaren voor scholen, bedrijfsuitstappen, teambuildingsactiviteiten, kennismakingsgesprekken, sportdagen …

Praktisch:
Doorgaans duurt deze activiteit anderhalf tot twee uur lang.
De prijs voor deze fotozoektocht is €10 per persoon excl. BTW. Dit kan zowel met de kaart, cash of per factuur betaald worden.

Mocht een reservatie niet kunnen doorgaan omwille van omstandigheden (het weer of andere redenen), kan een reservatie natuurlijk geannuleerd worden. Gelieve ons hiervoor tijdig te contacteren.

Wenst u graag deze reservatie vast te leggen, dan vragen we graag een mailtje met alle gegevens (dag en tijdstip, aantal personen, eventuele facturatiegegevens). We nemen daarna contact op om de reservatie te bevestigen.